Kom weer in de kracht van je "echte ik". Weet wat jij echt wilt, wat goed voelt voor jou! Leer jezelf weer kennen.

 

Je bent niet de enige die tegen grenzen is opgelopen. Er kunnen heel veel dingen in je leven gebeuren waardoor je de verbinding met jouw kern kwijt raakt. Ik weet er zelf alles van. Je bent je energie kwijt geraakt, hebt het gevoel dat je van alles moet en je weet niet meer wat je moet doen om bij je plezier te komen. 

 

Ik gebruik diverse methoden om je meer bewust te maken wat er nu bij jou gaande is. Bij mij staat voorop dat jijzelf ervaart. Ik wil je weer bij je gevoel en intuïtie brengen. Je hebt jezelf namelijk verloren omdat die verbinding steeds slechter geworden is. Dat kan allerlei oorzaken hebben.

Verwacht bij mij niet teveel gesprekken om de situatie te analyseren. Ik gebruik speelse en actieve methoden waardoor inzichten als vanzelf bij jou ontstaan. Jij hebt het antwoord namelijk zelf in je. Ik niet. Ik werk met diverse systemische vloeropstellingen, waarmee ik de intuïtie van de coachee activeer. 

 

Coaching is een proces waar wij samen verantwoording voor dragen en samen "commitment" aangaan. We zijn gelijkwaardige partners waarbij ik je ondersteun bij jouw leerstappen. We geven elkaar feedback als de houding van de ander niet als bevorderend en passend wordt ervaren.

Ik verwacht van jou dat je je actief inzet tijdens de sessies en thuiswerkopdrachten.